Garajul are regimul de înălţime S+P+M, cu doua locuri de parcare la parter şi zona de recreere la mansarda. Cota ± 0,00 se află la + 0,30 m faţă de cota trotuarului, iar înălţimea la streaşină este de max. 5,08. Accesul în garaj, amplasat pe faţada principala se face prin doua uşi  de garaj cu dimensiunile de 2,40 x 2,10m. Scurgerea apelor meteorice se va realiza în interiorul incintei. Încălzirea imobilului se va face prin intemediul centralei termice electrice amplasata în subsol.

  Funcţiuni:

Subsol              

crama – 70,20 mp

Parter               

garaj – 39,00 mp
grup sanitar – 3,00 mp
terase laterale  – 4,40  mp
terasă spate – 38,25 mp                

                      Mansarda         

sala – 34,77 mp
grup sanitar – 3,00 mp
balcon faţada principală – 11,51 mp
terasa faţada laterală dreapta – 2,00 mp
balcon faţada posterioară – 4,45  mp

Sistem constructiv, învelitoare, tâmplărie, finisaje.

    Garajul este o construcţie care are structura de rezistenţă realizată din cadre de beton armat monolit, cu închideri din zidărie de cărămidă cu goluri tip GVP de 30 cm grosime şi termoizolaţie din polistiren expandat de 10 si 5 cm grosime. Subsolul este realizat din diafragme de beton armat cu fundaţii continue. Protecţia termică a stâlpilor şi grinzilor din beton armat este realizată din plăci din polistiren expandat de 5 cm grosime.
La interior, pereţii de compartimentare sunt realizaţi din zidărie de cărămidă cu goluri tip GVP de 30 cm grosime, respectiv 15 cm grosime.
Acoperişul clădirii este realizat cu şarpantă de lemn (ignifugat) şi învelitoare din ţiglă metalică. Scurgerea apei pluviale de pe acoperiş se realizează prin jgheaburi şi burlane din tablă zincată.  Tâmplăria este realizată la exterior din profile PVC cu geam termopan, iar la interior din lemn.