Instalatiile cladiri: SANITARE, TERMICE si ELECTRICE

Faza de instalatii isi propune solutionarea capacitatii instalatiilor in functie de volumul si suprafetele cladirii.

SANITARE

Se vor calcula debitele de alimentare si evacuare pentru stabilirea capacitatii foselor septice sau a rezervoarelor de stocare in cazul in care in zona nu exista retele de apa - canal. Proiectul cuprinde un memoriu tehnic de specialitate si schema colanelor, faza minima pentru obtinerea autorizatiei de construire.

TERMICE

Se va calcula volumul interior al cladirii pentru dederminarea capacitatii centralei termice si a caloriferelor. Proiectul cuprinde un memoriu tehnic de specialitate si schema centralei, faza minima pentru obtinerea autorizatiei de construire.

ELECTRICE

Se vor calcula consumatorii interiori si exteriori ai cladirii pentru dederminarea puterii instalate si puterii consumate. Proiectul cuprinde un memoriu tehnic de specialitate si schema monofilara, faza minima pentru obtinerea autorizatiei de construire.Activitatea de proiectare este o munca in echipa la care participa arhitecti, ingineri structuristi replica ceasuri si ingineri instalatori. Astfel, pentru realizarea corecta si intr-un timp optim a proiectelor suntem mobilizati intr-o echipa compacta cu o experienta in colaborare de peste 10 ani.

Alcatuirea echipei de proiectanti se va realiza in functie de amploarea si complexitatea investitiei, astfel incat termenele de predare a proiectului sa fie cele stabilite prin contract.

Descriere Serviciu proiectare instalatii pentru toate domeniile: rezidential, industrial si comercial:
- proiecte instaltii electrice interioare si exterioare.
- proiecte instaltii sanitare interioare si exterioare.
- proiecte instaltii termice.
- calcul dimensionare calorifere.
- realizare schema monofilara.
- schema de functionare centrala termica.
- schema instalatii sanitare.
- breviar de calcul instalatii sanitare.
- bransament electric de catre firma autorizata ANRE.
- obtinere avizelor de amplasament si racoradre ENEL  in timp foarte scurt.
- consultanta instalatii electrice si propunerea celei mai bune soluti de racordare ENEL.