LOCUINTA "GABRIELA"

Aria construita: 77.65 mp

Aria desfasurata: 155.3 mp

Aria utila: 124.08 mp

CASA "GABRIELA"

ARIA CONSTRUITĂ
77,65 mp

ARIA DESFĂȘURATĂ
155,30 mp

   ARIA  UTILĂ 
124,08 mp

ÎNĂLȚIME  STREAȘINĂ 
4,35 m

ÎNĂLȚIME MAXIMĂ
7,54 m

DIMENSIUNI ÎN PLAN
7,10 x 11,30

   TEREN MINIM
13,1 x 25

 • Prezentare generală

  Casa cu un aspect modern dat de suprafețele vitrate mari dar și de învelitoarea din tablă prefălțuită este alegerea ideală pentru o familie formată din patru membri. Terenul pe care se construiește acest imobil se află în localitatea  Câmpina din județul Prahova, iar particularitatea benefică a acestui amplasament este că oferă o priveliște atrăgătoare în față cât și în spate. Intrarea în locuință, marcată discret de lucarna modernă, este poziționată pe laterală pentru a obține o distribuție echilibrată a tuturor încăperilor. Investiția poziționată în interiorul municipiului Câmpina se află pe o stradă cu toate utilitățile. Zona de zi cu o suprafață mare este strâns legată de terasa din fața imobilului, iar bucătăria deschisă  are acces direct către zona liniștită din spatele proprietății, terasă acoperită parțial de o pergolă înverzită.
    Detallile și mai multe poze privind executia construcțiilor le găsiți pe siteul
DEZVOLTATORULUI IMOBILIAR care implementează acest proiect, respectiv firma de constructii DRC LOTCONS DEVELOPMENT SRL.

 • Descriere funcţională

   Intrarea în casa se face prin lateralul locuiței, cu distribuția stânga și dreapta,  pentru zona de zi și pentru bucătăria ce are locul de luat masa inclus. Scara axată pe intrare de dirijează vizual către etajul parțial mansardat, iar, discret, sub a doua rampă a scării s-a poziționat un grup sanitar de serviciu legat la coloana principală de instalții. Etajul adăpostește două dormitare pentru copii în partea din față, astfel păstrându-se zona din spate care este mai protejată fonic pentru dormitorul matrimonial dotat cu baie și dressing. Acest tip de casa cu o suprafață utilă interioară de de 124mp, suprafață fără terase, este soluția perfectă pentru o familie restrânsă de 3-4 persoane.

Parter                  

vestibul – 3,00 mp
living și dinning – 37,28 mp
bucătărie – 18,85 mp

baie - 3,48mp

Etaj       

casa scării – 6,00 mp
hol – 4,06 mp
dormitor – 13,05 mp
dormitor – 12,04 mp
baie - 4,00mp

dormitor – 15,00 mp
dressing - 2,70 mp
baie d.m. - 4,60 mp

 • Finisaje

    Locuința cu etaj este o construcţie care are structura de rezistenţă realizată din cadre de beton armat monolit, cu închideri din cărămidă cu goluri tip GVP de 25 cm grosime. Întreaga structură va fi termoizolată la exterior cu  polistiren expandat de 10 cm grosime. Parterul este din cărămidă, iar mansarda are structură integrală din lemn. La interior, pereţii de compartimentare sunt realizaţi din cărămidă cu goluri tip GVP de 30cm, respectiv 12cm grosime. Acoperişul clădirii este realizat cu şarpantă de lemn şi învelitoare din tablă prefălțuită. Scurgerea apei pluviale de pe acoperiş se realizează prin jgheaburi şi burlane din tablă zincată. Tâmplăria este realizată la exterior din profile PVC cu geam termopan, iar la interior din lemn.  

 Ca finisaje interioare se folosesc:
-    pardoseli din gresie antiderapantă la terase, scari si vestibul;
-    pardoseli din parchet lamelar în toate camerele;
-    pardoseli din gresie în băi şi bucătărie;
-    placaj cu faianţă până la 1,80 m înălţime în băi şi bucătării;
-    tencuieli finisate cu vopsea lavabila.

 • Izolarea termică

Măsurile de termoizolare a clădirii sunt conforme normativului în vigoare, astfel obținăndu-se valori ce depașesc rezistența minima a transferului termic(R`m).Coeficientul global de izolare termica a unei cladiri (G), în ansamblu, reprezintă suma pierderilor de căldură realizate prin transmisie directă prin suprafața anvelopei clădirii, pentru  o diferenta de temperatura între interior si exterior de la 1 K, raportată la volumul clădirii, la care se adaugă pierderile de căldura aferente reîmprospătarii aerului interior, precum si cele datorate infiltrațiilor suplimentare de aer rece. Coeficientii globali de izolare termica  « G » au in vedere :
-   Pierderile de căldură prin transfer termic, aferente tuturor suprafețelor perimetrale, care delimitează volumul încalzit al clădirii ;
-   Pierderile de căldură aferente unor condiții normale de reîmprospătare a aerului intrerior ;
-   Pierderile de căldură suplimentare datorate înfiltrației în exces a aerului exterior, prin rosturile tâmplariei.
Prin concepția complexă a clădirii (configurație, alcătuirea elementelor de construcție perimetrale etc.), cât si prin modul de alcatuire a detaliilor, s-au limitat pierderile de căldură conform Normativ C 107 / 2005 privind calculul coeficienților globali de izolare termică la clădirile de locuit. 

 • Caracteristici  PSI si încadrari 

 RISC DE INCENDIU  - risc mic de incendiu / REZISTENȚĂ LA FOC - GRADUL III /CATEGORIA DE IMPORTANȚA A CONSTRUCȚIEI - "D" IMPORTANTĂ REDUSĂ / GRADUL DE IMPORTAMNȚĂ - IV

* * * VĂ PUTEM OFERI PROIECTUL DE ARHITECTURA ÎN FORMAT DIGITAL(DWG) PENTRU IMPLEMENTARE ORIUNDE ÎN ȚARĂ * * *

 

{{rating}} / 5 -
{{#hasComments}}
  {{#comments}}
 • {{author}}
  {{addedDate}}
  {{subject}}
  {{#hasRating}}
  {{rating}} / 5
  {{/hasRating}}
  {{comment}}
  {{#hasReplies}}
   {{#replies}}
  • {{author}}
   {{addedDate}}
   {{reply}}
  • {{/replies}}
  {{/hasReplies}}
 • {{/comments}}
{{/hasComments}}