PENSIUNE TURISTICA DELTA DUNARII

Aria construita: 44.53 mp

Aria desfasurata: 80.03 mp

Aria utila: 61.16 mp

   Pensiunea turistica AQUA VILLA este formata din doua casute de vacanta cu cate 3 camere de cazare fiecare. Cu o vedere directa spre bratul Sulina este amenajata cladirea independenta pentru servit masa si activitati de relaxare. Aceasta constructie este strans legata de piscina exterioara generoasa.
   Ansamblul turistic cuprinde doua casute P+M legate printr-o pasarela si o casuta independenta cu acelasi regim de inaltime. Casutele cuplate sunt identice, iar o casuta este formata din doua camere la parter cu grupuri sanitare propri si o camera la mansarda cu acces din exterior.
   Accesul  in casute se face pe fatada dinspre nord printr-o usa intr-un canat cu deschidere spre interior, de latime 0,90 m. Scurgerea apelor meteorice se vor realiza in interiorul incintei. Incalzirea locuntei se va face prin intemediul centralei termice amplasata intr-o cladire anexa.

            Functiuni casuta de vacanta:

            Parter             

hol – 2,56 x 2 = 5,12 mp
baie – 2,76 x 2 =5,52 mp
camera – 14,02 x2 =28,04 mp
terasa spate -23,36mp

Mansarda    

    hol – 3,55 mp
    baie - 3,30 mp
    camera – 15,87 mp
    debara 1  – 1,10 mp
    debara 2 – 2,50 mp
    terasa – 2,73 mp

                 Casuta de vacanta pentru servirea mesei si activitati de relaxare

    Casuta idependenta este de P+M si este compusa dintr-un living, bucatarie, baie, camara si o supanta care este destinata activitatilor de relaxare si odihna.Accesul  in casuta se face pe fatada dinspre nord printr-o usa intr-un canat cu deschidere spre interior, de latime 0,90 m. Scurgerea apelor meteorice se vor realiza in interiorul incintei.

Sistem constructiv, invelitoare, tamplarie,  finisaje

   Casutele au o structura de rezistenta usoara formata din panouri si ferme metalice. Structura locuintelor este fixata pe o platforma metalica care sta fixata pe o retea de piloni din tevi metalice. Peretii exteriori sunt din lemn cu termoizolatie din vata minerala si polistiren extrudat si au o grosime de 15cm. Peretii interiori sunt din rigips si au o grosime de 10cm. Acoperisul cladirii  este  cu sarpanta de lemn (ignifugat) fixata pe o structura metalica si invelitoare din stuf.

 

 

{{rating}} / 5 -
{{#hasComments}}
  {{#comments}}
 • {{author}}
  {{addedDate}}
  {{subject}}
  {{#hasRating}}
  {{rating}} / 5
  {{/hasRating}}
  {{comment}}
  {{#hasReplies}}
   {{#replies}}
  • {{author}}
   {{addedDate}}
   {{reply}}
  • {{/replies}}
  {{/hasReplies}}
 • {{/comments}}
{{/hasComments}}