Motelul prezentat are 12 camere de cazare si un fast-food cu terasa. Proiectul de benzinarie este adaptarea unui proiect tip aprobat de investitor.
Cladirea motelului a fost proiectata tinand cont de dorintele beneficiaruli si de conditiile specifice ale terenului si ale zonei si este avizata de SNP PETROM.

                FUNCTIUNI MOTEL

            Cladirea, cu demisol, parter, etaj  si  mansarda  indeplineste  urmatoarele  functiuni:

  • cazare ;
  • alimentatie  publica ;
  • grup  sanitar  pentru  public ;
  • functiuni  auxiliare,  ce  permit  functionarea  obiectivului.

                        In  vederea  satisfacerii  acestor  functiuni, cladirea  cuprinde :

                        -    motel  -  categoria  “2 stele”
                        -    fast-food si bar
                        -    spatii  de  servici
     La  organizarea  spatiilor  pentru  motel, restaurant  si  bar  s-au  avut  in  vedere  “Normele privind clasificarea unitatilor cu activitate hoteliera si alimentatie pentru turism” elaborate de Ministerul Comertului si Turismului. Motelul este o constructie cu structura de rezistenta de tip cadre( stalpi, grinzi, plansee, fundatii) din beton armat.
    Peretii exteriori sunt realizati din zidarie b.c.a. de 35 cm grosime, cu grinzi si buiandrugi din beton armat.Protectia termica a stalpilor este realizata din placi de BCA de 10cm grosime.Pentru protectia grinzilor, din punct de vedere constructiv s-a optat pentru o protectie din placi termoizolante de polistiren expandat. Acoperisul cladirii  este  cu sarpanta de lemn (ignifugat) si invelitoare din tabla – tigla  Lindab.
    Scurgerea  apei  pluviale  de  pe  acoperis  se  realizeaza  prin  jgheaburi si  burlane din  tabla zincata, exterioare.
    Peretii     interiori    de  compartimentare  sunt    prevazuti din zidarie b.c.a. de grosimi 25cm, 15cm,  si   10cm din  Compartimentarea bucatariei este realizata din  gipscarton rezistent la foc 90 min  de   80 mm ( doua  straturi ), cu  termoizolatie  din  vata  minerala,  cu  grosime  de  4,25 cm. In  zonele  cu  umiditate  mare ( bai, cabine dus, spatiu  pentru frigidere ) peretii se vor placa cu faianta. 

Vitrajele exterioare sunt realizate la intreaga cladire din tamplarie de aluminiu cu textura lemnului si cu geam termopan,iar in interior la parter tamplaria este din aluminiu si la nivelurile superioare este din lemn.