Pensiunea agroturistica propusa, situata in vecinatatea pensiuni AQUA VILLA, se va compune dintr-un parter care va cuprinde 5 unitati de cazare, zona de zi, grupuri sanitare pentru turisti si un etaj care va cuprinde 1 unitate de cazare si o supanta cu functiunea de salon.
   Pentru prepararea si servirea mesei de catre turisti cazati sau personal specializat in cadrul pensiunii s-a amenjat o bucatarie dimensionata si proiectatata numai pentru capacitatea de 6 camere. Depozitarea, spalarea, preprepararea si pregatirea produselor agricole si de natura animala ale gospodariei se vor face in spatiile special amenajate in anexa gospodareasca adiacenta.
   In pensiunea agroturistica propusa, turistilor li se ofera masa preparata din produse naturale, preponderent din gospodaria proprie sau de la producatorii autorizati de pe plan local.  Proiectul pensiunii agroturistice este structurat si armonizat cu legislatia in vigoare pentru domeniul sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor in vederea obtinerii autorizatiei de functionare.
   Constructia are infrastructura realizată din fundaţii tip piloni metalici legati intre ei printr-o retea de grinzi metalice care vor asigura si structura pentru elementele pardoselii de dusumea de la cota ±0,00. Lemnul terasei va fi tratat hidrofug, ignifug si insecto-fungicic pentru o durabilitate maxima. Structura suspendata se va incadra specificului zonei. Cota ±0,00 = +4,00m conform ridicarii topografice. Suprastructura este alcătuită din panouri de lemn realizate în sistem tip sandwich: montanţi din lemn rigidizaţi prin plăci OSB şi termoizolaţie din saltele de vată minerală. Pereţii exteriori sunt finisaţi cu tencuieli pe plasă de fibră de sticlă şi parţial cu lambriu de exterior din lemn. Pereţii interiori vor fi tot din panouri de lemn în sistem sandwich, cu placă din gips-carton si termoizolaţie din saltele de vată minerală. Acoperişul clădirii este realizat cu şarpantă de lemn (ignifugat) şi învelitoare din stuf, iar scurgerea apei pluviale de pe acoperiş se realizează direct.  Tâmplăria este realizată la exterior din PVC cu geam termopan, iar la interior din lemn. Structura va avea doua deschideri de 4,90 m si 2,10 m cu travei de 4,00 m si   5,30 m.
   Conditiile de insorire sunt respectate, astfel pentru spatiile de cazare orientarea este sud, est,vest, iar pentru spatiile tehnice orientarea este nord.

Functiuni:

Parter

 - hol - 4,07 mp
- bucatarie 6,05 mp
- grup sanitar personal – 1,76 mp
- sas grup sanitar – 2,08 mp
- grup sanitar barbati – 2,51 mp
- grup sanitar femei – 2,51 mp
- sala mese – 22,30 mp
- 5 apartamente cu o camera cu suprafata de 24,67mp (hol  -2,36 mp, baie - 4,11 mp, camera - 18,20 mp)

Etaj partial

 - supanta (salon) - 22,10 mp
- 1 apartament cu o camera cu suprafata de 30,60mp (hol  -2,57 mp, baie - 5,57 mp, camera - 22,46 mp)

    Pensiunea agroturistica va avea perimetral dezvoltata o terasa generoasa construita pe doua niveluri, platforma proiectata pentru satisfacerea activitatilor de relaxare si loisir. In cadrul terasei se va amplasa o piscina prefabricat din fibra de sticla cu dimensiunea de 4,00x11,00x1,5 m  adancime.
   Constructia are infrastructura realizată din fundaţii tip piloni metalici legati intre ei prin grinzi metalice. Terasele vor fi dintr-un planseu metalic cu dusumea din lemn de rasinoase de 5 cm grosime. Lemnul terasei va fi tratat hidrofug, ignifug si insecto-fungicic pentru o durabilitate maxima. Structura suspendata se va incadra specificului zonei.